contact about us sitemap links  English
home
tours
hotels
vervoer
Indochina

 
     

 
 Gevonden 13 tours uit Noord-Thailand, gesorteerd op lengte van de tour.

Kantoke Diner

Chiang Mai met haar multi-culturele inwoners staat bekend om haar vriendelijkheid en gastvrijheid. Oorspronkelijk werd in Noord Thailand een kantoke diner geserveerd voor speciale gasten.


Klik voor meer informatie
Chiang Mai  ·  0.25 dag  ·  (dagelijks)  ·  0 Baht

Thaise Kookcursus

Kookcursussen hebben de laatste jaren aan populariteit gewonnen en veel toeristen die Thailand bezoeken, volgen een kookcursus bij een van de vele kookscholen. U leert hier alles over de specifieke ingrediënten, kruiden, specerijen en groenten die gebruikt worden in de Thaise keuken.
Ook u kunt uw vrienden na uw reis door Thailand verrassen met een Thais diner als u een van de kookcursussen bijwoont!


Klik voor meer informatie
Thailand  ·  0.5 dag  ·  (dagelijks)  ·  0 Baht

Doi Suthep & Handnijverheid Bedrijfjes

Chiang Mai is het centrum van Noord Thailand. Op de top van een berg (Doi Suthep) ligt de meest heilige tempel van het Noorden, waar iedere Thaise burger minimaal een keer in zijn leven respect aan Boeddha moet hebben gebracht.


Klik voor meer informatie
Chiang Mai  ·  1 dag  ·  (dagelijks)  ·  0 Baht

Lamphun, de vergeten stad

Lamphun is een der noordelijke provincies, en is ooit het koninkrijk der Mon geweest in de Davariti periode. Deze relatief kleine provincie grenst aan Lampang, Tak en Chiang Mai, vanwaar het op slechts een half uur rijden verwijderd is.


Klik voor meer informatie
Lamphun  ·  1 dag  ·  (dagelijks)  ·  0 Baht

Snuffelen aan de Jungle

Een ideale tour voor degene die weinig tijd hebben of geen lange en zware jungletrek willen maken, maar toch eens een overnachting bij een bergstam willen meemaken en iets van de jungle willen zien.
Een afwisselende tour waaraan iedereen kan deelnemen.


Klik voor meer informatie
Chiang Mai  ·  2 dagen  ·  (dagelijks)  ·  0 Baht

De Gouden Driehoek

Ga per auto en boot naar de beruchte Gouden Driehoek, het drielandenpunt waar Birma, Laos en Thailand samenkomen.
Een kompakte toer, die op een ontspannen manier een goede indruk van het fascinerende landschap, cultuur en de geschiedenis geeft.


Klik voor meer informatie
Chiang Mai  ·  2 dagen  ·  (dagelijks)  ·  0 Baht

Fietstocht Ten Zuiden Van Chiang Mai

Deze fietsroute is uiteraard speciaal gekozen vanuit het oogpunt van een fietser. Dit maakt het makkelijker om kontakt te leggen met de lokale bevolking en zo hun cultuur en manier van leven van dichtbij te beleven en te observeren.
Deze fietstocht is geschikt voor mensen met een normale conditie en zeker ook voor gezinnen met kinderen ouder dan tien jaar. Het is ongeveer 5-6 uur fietsen per dag.


Klik voor meer informatie
Chiang Mai  ·  2 dagen  ·  (do, za)  ·  0 Baht

Een Lisu Ervaring

Op ongeveer een uur ten noorden van Chiang Mai ligt een Lisudorp in een sprankelend groene vallei waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Deze kleurrijke Lisu gemeenschap is het gelukt hun culturele identiteit te behouden en toch te profiteren van de opkomst van het “Responsible Tourism”.
Met deze tour, waarbij u een nacht net buiten het dorp doorbrengt, krijgt u een goede indruk van de cultuur en de traditionele levenswijze van deze bergstam.


Klik voor meer informatie
Chiang Mai  ·  2 dagen  ·  (dagelijks)  ·  0 Baht

Jungle Trekking Pong Noi

Onze kortste jungle-trek.
Hoewel niet uitgesproken zwaar, zitten er toch enkele pittige stukken bergopwaarts in. De overnachtingen zijn zeer primitief; dunne matrasjes op houten vloeren in een gemeenschappelijke ruimte.
Voor iedereen met een redelijke conditie te doen.


Klik voor meer informatie
Chiang Mai  ·  3 dagen  ·  (dagelijks)  ·  0 Baht

Tussen Chiang Mai & Mae Hong Son

Ontdek de inheemse culturen, gerechten, handwerkprodukten, bouwstijlen, speciale plekjes en unieke tradities tijdens het reizen tussen Chiang Mai en Mae Hong Son op deze gloednieuwe driedaagse tour.


Klik voor meer informatie
Mae Hong Son  ·  3 dagen  ·  (dagelijks)  ·  0 Baht

Thailand Vanachter Het Stuur

Zelf rijden door het schitterende berglandschap van Noord Thailand is een belevenis die u levenslang bij zal blijven.
U combineert maximale vrijheid met de zekerheid van een huurauto van een gerenommeerd bedrijf, vooraf gereserveerde overnachtingen en een uitgebreide routebeschrijving met tal van tips.
Deze Self Drive tocht gaat langs de beruchte Gouden Driehoek, een tot voor kort bijna onbegaanbaar gebied met grote opiumplantages en smokkelroutes. Langs de grens met Myanmar (het vroegere Birma) en Laos, leven vele bergvolkeren, elk met hun eigen cultuur. Uiteraard zijn er onderweg goede hotels uitgezocht waar een zorgeloos verblijf gewaarborgd is.
Onderweg passeert u tal van bezienswaardigheden, zoals olifantenkampen, heetwaterbronnen, watervallen, bergdorpjes en zelfs een opiummuseum -te veel om op te noemen. Op het Viengtravel kantoor in Chiang Mai krijgt u waardevolle tips en een zeer gedetailleerde routebeschrijving.


Klik voor meer informatie
Chiang Mai  ·  4 dagen  ·  (dagelijks)  ·  0 Baht

Cultural Mae Hong Son Loop

Deze vierdaagse toer is uitermate geschikt voor hen die een oprechte interesse hebben in schitterende, ongetemde natuur en vreemde culturen.
U zult 531 km lang van de ene verbazing in de andere vallen: grotten met riviertjes erin, watervallen, geysers, schitterende vergezichten, tenminste 3 verschillende bergstammen, bergdorpjes waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan, en nog veel meer zal voor eeuwig op uw netvlies worden gegrifd.


Klik voor meer informatie
Chiang Mai - Mae Hong Son  ·  4 dagen  ·  (dagelijks)  ·  0 Baht

Inthanon Jungle Trek

Het gebied rondom de hoogste berg van Thailand, Doi Inthanon, is een van de mooiste en meest diverse jungle gebieden die Noord-Thailand rijk is. Een programma met solide treks en een zoektocht naar olifanten...


Klik voor meer informatie
Chiang Mai  ·  4 dagen  ·  (dagelijks)  ·  0 BahtCentraal-Thailand 11 tours.
Noord-Thailand 13 tours.
Zuid-Thailand 12 tours.
Oost-Thailand 5 tours.

Totaal aantal tours: 41.

Zoek een tour

Toets een zoekterm in, en klik dan op [zoek tours].
Tour zoekwoorden: