contact about us sitemap links  English
home
tours
hotels
vervoer
Indochina

 
     

 
 Gevonden 12 tours uit Zuid-Thailand, gesorteerd op lengte van de tour.

Scuba Duiken

Duiken in Thailand is een sensationele ervaring. Naast de schitterende tropische koralen, het glasheldere water en uitheemse vissen is de zee altijd 25 graden of meer. Wat kan een mens nog meer wensen. Hoewel er op diverse lokaties vanaf het vasteland gedoken kan worden, lenen de eilanden zich bij uitstek voor dit zowel ontspannende als opwindende tijdsverdrijf. Daar duiken in Thailand al lange tijd populair is, zijn er voor iedere moeilijkheidsgraad mogelijkheden; van beginnerscursussen tot duikleraaropleidingen, van introductieduiken tot duiken met nitrox - het is allemaal mogelijk. Het is zelfs mogelijk om de eerste stapjes in de duikwereld te maken vanaf 8-jarige leeftijd.


Klik voor meer informatie
Thailand  ·   dag  ·  (dagelijks)  ·  0 Baht

Phuket FantaSea

Deze show met dinerbuffet in Phuket FantaSea, Phukets pretpark en entertainmentcomplex, staat garant voor een avondje plezier voor de hele familie. Het is de ultieme show in een Las Vegas-achtige stijl waarin Thaise tradities en legendes geheel tot leven komen met behulp van magische illusies, special effects, acrobatiek en optredens van dieren waaronder meer dan 30 olifanten.


Klik voor meer informatie
Phuket (Kamala)  ·  0.25 dag  ·  (dagelijks behalve do)  ·  0 Baht

Thaise Kookcursus

Kookcursussen hebben de laatste jaren aan populariteit gewonnen en veel toeristen die Thailand bezoeken, volgen een kookcursus bij een van de vele kookscholen. U leert hier alles over de specifieke ingrediënten, kruiden, specerijen en groenten die gebruikt worden in de Thaise keuken.
Ook u kunt uw vrienden na uw reis door Thailand verrassen met een Thais diner als u een van de kookcursussen bijwoont !


Klik voor meer informatie
Thailand  ·  0.5 dag  ·  (dagelijks)  ·  0 Baht

John Gray Sea Canoe Dinner Trip

Het is al zeer lang bekend dat er zich veel prachtige grotten in de ongeveer honderd leistenen rotseilanden in de Phang Nga Baai bevinden.


Klik voor meer informatie
Phang Nga  ·  1 dag  ·  (dagelijks)  ·  0 Baht

James Bond Canoe 2 in 1

Het natuurreservaat Phang Nga biedt een oogstrelende omgeving. Overdonderende kalksteen rotswanden met door weer en wind ontstane mysterieuze ‘hongs’ (grotten) verrijzen verticaal uit het kalme olijf kleurige zeewater. De baai is bezaaid met talloze eilandjes, zeer de moeite waard om naar te kijken als er langs wordt gevaren. Een van die eilanden is het beroemde edoch toeristische James Bond eiland.


Klik voor meer informatie
Phang Nga  ·  1 dag  ·  (dagelijks)  ·  0 Baht

Phi Phi Eiland

Naar de Phi Phi eilanden met de Phi Phi Cruiser, met een zonnedek voor diegene die willen zonnen, en versnaperingen aanwezig. Deze trip is uitstekend geschikt voor mensen die willen genieten van een dagje zee, snorkelen en tropische stranden.


Klik voor meer informatie
Phuket  ·  1 dag  ·  (dagelijks)  ·  0 Baht

Zee Kanovaren Phang Nga Bay

Het bizarre en prachtige zeelandschap van Phang Nga Bay omvat karstbergen en een geheime wereld van getijdenlagunes - die bekend staan als 'hongs' (wat 'kamers' betekent in het Thais). Deze 'kamers' zijn in de loop van miljoenen jaren ontstaan en uitgehold door zeewater, regen en wind. Ze zijn bereikbaar via tunnels die alleen bij een bepaalde waterstand te bevaren zijn door kajaks die klein genoeg zijn om onder de laaghangende rotsen door te varen.
Tijdens deze dagtour bezoekt u deze verbazingwekkend mooie grotten en lagunes met elk hun eigen ecosysteem. Het is de perfecte manier om de fascinerende wereld van deze mysterieuze 'hongs' te verkennen !


Klik voor meer informatie
Phang Nga  ·  1 dag  ·  (dagelijks)  ·  2600 Baht

Paradijselijke Strandjes Van Het Zuiden

Het eiland Yao Yai is gelegen in de Andaman zee in zuid Thailand die is bezaaid met veel onbewoonde eilandjes en kalkstenen rotspartijen die loodrecht uit de zee oprijzen.
Van alle eilanden in Thailand gelegen in de Phang Nga baai is Koh (eiland) Yao Yai wellicht nog het meest orgineel, ongestoord en rustig. Het is zeer geschikt voor reizigers die een bungalowtje aan het strand zoeken. De bewoners van het eiland zijn, in tegenstelling tot veel andere eilanden, niet afhankelijk van het toerisme.


Klik voor meer informatie
Phang Nga bay  ·  3 dagen  ·  (dagelijks)  ·  0 Baht

Khao Sok Safari

Deze unieke en spectaculaire tour is geschikt voor een ieder die wat van avontuur houdt. Majestueuze bergen van leisteenrots overwoekerd met vochtig regenwoud, snelstromende beken en watervalletjes.
Het national park Khao Sok is 1 van de grootste beschermde natuurreservaten van Thailand.


Klik voor meer informatie
Surathani  ·  4 dagen  ·  (dagelijks)  ·  0 Baht

Witte Stranden & Koralen Van Koh Racha

Tijd om te ontspannen op een tropisch eiland, waar maar weinig toeristen komen. Deze uithoek is gezegend met hagelwitte stranden omrand met kokospalmen en omgeven door kristalhelder zeewater. De reguliere veerdiensten kunnen niet het hele jaar door uitvaren.


Klik voor meer informatie
Phuket  ·  4 dagen  ·  (dagelijks)  ·  0 Baht

Eilanden hoppen in de Trang archipel

Een unieke en uitzonderlijke manier om de vele nog nauwelijks door toeristen bezochte eilanden voor de kust van de provincie Trang te ontdekken.
Er is geen vast tijdschema, alles gaat zonder haast en niets moet. Er is alle tijd om te zwemmen, te snorkelen, te vissen of te zonnebaden –alles afhankelijk van eigen interesses en wensen.
U reist exclusief met een prive gecharterde zogenaamde ‘langstaartboot’. Samen met de lokale begeleiders zult u vele aspecten van het typische Zuid-Thaise eilandleven en haar bevolking ervaren.
De ongeveer 50 eilanden in de Trang Zee liggen niet ver van elkaar, maar zijn toch heel verschillend wat betreft begroeing, cultuur en geografie.


Klik voor meer informatie
Trang  ·  6 dagen  ·  (dagelijks)  ·  0 Baht

Eiland hoppen in de Golf van Thailand

Thailand staat bekend om zijn mooie eilanden met prachtige witte stranden, palmbomen en een blauwe zee.
De Golf van Thailand is onderdeel van de Zuid-Chinese Zee. Enkele belangrijke toeristische bestemmingen in de Golf van Thailand zijn Koh Samui, Koh Phangan en Koh Tao (koh betekent eiland in het Thais).
Koh Samui, Koh Phangan en Koh Tao zijn uitermate geschikt om te combineren, zodat u in korte tijd de sfeer op deze 3 verschillende eilanden kunt proeven.


Klik voor meer informatie
Koh Samui, Koh Phangan, Koh Tao  ·  9 dagen  ·  (dagelijks)  ·  0 BahtCentraal-Thailand 11 tours.
Noord-Thailand 13 tours.
Zuid-Thailand 12 tours.
Oost-Thailand 5 tours.

Totaal aantal tours: 41.

Zoek een tour

Toets een zoekterm in, en klik dan op [zoek tours].
Tour zoekwoorden: