contact about us sitemap links  English
home
tours
hotels
vervoer
Indochina

 
     

 
 Gevonden 5 tours uit Oost-Thailand, gesorteerd op lengte van de tour.

Wijn en Cultuur

Op deze tweedaagse tour vanuit Bangkok, maakt u kennis met Thaise wijngaarden en de Thaise wijnen die daar worden geproduceerd, gemixt met een bezoek aan het beroemde Khao Yai National Park en een bezoek aan een al even beroemde oude Khmer tempel, de Wat Prasat Hin Phimai.


Klik voor meer informatie
Bangkok - Nakhon Ratchasima  ·  2 dagen  ·  (dagelijks)  ·  0 Baht

Phu Kradung Uitdaging

Phu Kradung is een prachtig Nationaal Park in de provincie Loei en tevens de naam van een berg waarvan de top 1360 meter hoog is. De 'uitdaging' zit 'm in een steile, maar niet moeilijke beklimming, waarbij je tijdens een wandeling van 4 uur bijna 1000 meter hoogte wint. Onderweg is eten en drinken voldoende beschikbaar. Op de top zijn watervallen en spectaculaire uitzichten over de wijde omgeving. Het is een prachtige ervaring de zon te zien ondergaan terwijl je uitkijkt over de vlakten diep onder je. Overnachting op de top. Verken de top op dag 2 en zoek je pad, via steile rotsen en watervallen, voordat je aan de afdaling begint. Aankomst aan de voet van de berg laat in de middag.

Het park is gesloten in het regenseizoen, van 1 juni t/m 30 september.


Klik voor meer informatie
Khon Kaen  ·  2 dagen  ·  (dagelijks)  ·  4100 Baht

Khao Yai Safari

Geniet van de natuur van het khao Yai nationale park, Thailands eerste en een van de grootste nationale parken, tijdens een tweedaagse wandel- en sightseeing tour.


Klik voor meer informatie
Khorat  ·  3 dagen  ·  (dagelijks)  ·  0 Baht

Khmer-tempels van Phimai en Phanom Rung

Historische gebouwen zijn de tastbare overblijfselen van vroegere beschavingen en het culturele erfgoed van elk land. Ze overbruggen het verleden en heden en geven de menseneen gevoel van trots en verbondenheid.
In april 1987 opende de Thaise regering Thailands eerste historische park, Muang Singh in Kanchanaburi. Momenteel zijn er 10 historische parken in Thailand waarvan er 3 tot 'World Heritage site' zijn benoemd.
Deze tour neemt u mee naar Phimai en Phanom Rung, twee van de mooiste voorbeelden van oude Angkor tempel ruines in de Isaan (Esaan).


Klik voor meer informatie
Nakhon Ratchasima (Khorat)  ·  3 dagen  ·  (dagelijks)  ·  4950 Baht

Koh Chang National Park Eiland-Hopping

Koh Chang (Koh betekent eiland), onderdeel van een ongerept eilanden-archipel aan de Thaise oostkust, en de betoverende kleinere eilandjes behorende tot deze archipel, zijn makkelijk en snel bereikbaar en een verkenning meer dan waard. Niet alleen zijn ze verbluffend mooi, maar ze hebben ook ieder hun eigen interessante gescheidenis.


Klik voor meer informatie
Trat, Koh Chang  ·  5 dagen  ·  (dagelijks)  ·  0 BahtCentraal-Thailand 11 tours.
Noord-Thailand 13 tours.
Zuid-Thailand 12 tours.
Oost-Thailand 5 tours.

Totaal aantal tours: 41.

Zoek een tour

Toets een zoekterm in, en klik dan op [zoek tours].
Tour zoekwoorden: