contact about us sitemap links  English
home
tours
hotels
vervoer
Indochina

 
     

 
 

Een rondreis in Thailand doe je met Viengtravel

Op deze webpagina’s staan de programma’s van dagtrips, meerdaagse tours en ‘treks’ in de jungle die Viengtravel kan organiseren.
Wij bieden geen tours of dagtrips aan met winkelen of andere zaken die u beter op eigen gelegenheid kunt ondernemen. Ook als een tour heel gemakkelijk op eigen gelegenheid kan worden gedaan, voorzien wij onze gasten alleen van de benodigde informatie en laten wij hen rustig zelf op pad gaan.
Onze tours zijn zo samengesteld dat zij een extra toegevoegde waarde bezorgen. Anders is de tour zinloos.

Worden er avontuurlijke of speciale gedachten gekoesterd m.b.t. een vakantie in Thailand, dan kan Viengtravel meestal ook aan deze wensen tegemoet komen. Op maat gemaakte privetours vormen een belangrijk onderdeel van ons totale reizenpakket.
Zelf zulke plannen ten uitvoer brengen, leidt veelal tot tijd- en geldverlies. Alleen met een goede ervaren gids en een professioneel geplande route kan werkelijk ingang worden gevonden tot de Thaise cultuur en optimaal kennis worden gemaakt met al het moois dat Thailand te bieden heeft.

Ook tijdens onze standaard tours reist Viengtravel overigens in kleine groepen van zelden meer dan 12 personen. Geen touringcar toerisme dus. Bovendien is het altijd mogelijk deze tours op prive-basis uit te voeren tegen een uiteraard iets hogere prijs.
Helaas is voor sommige tours wel een minimum van 4 deelnemers vereist, al kan er meestal met een kleine toeslag ook met minder deelnemers worden gestart.

Tenslotte is het goed te weten dat de prijzen op onze website uitgaan van twee personen per hotelkamer voor alle meerdaagse tours, met uitzondering van de jungle treks. In geval er van een 1-persoonskamer gebruik wordt gemaakt, zal er daarom een kleine 1-persoonskamertoeslag in rekening worden gebracht.Centraal-Thailand 12 tours.
Noord-Thailand 13 tours.
Zuid-Thailand 12 tours.
Oost-Thailand 5 tours.

Totaal aantal tours: 42.

Zoek opnieuw

Toets een zoekterm in, en klik dan op [zoek tours].
Tour zoekwoorden: